donderdag 13 februari 2014

Beurs voorbereiding .

De vorige keer had ik het over kruissteekjes omzetten in een borduurbestand voor de borduurmachine. Nou de babyschoentjes zijn heel goed gelukt. Jullie moeten nog even geduld hebben op de foto want ik wil er nog iets van maken. Helaas nog geen tijd gehad maar komt goed voor de Beurs  is het wel af.

Ook maakte ik deze kruissteekjes voor de machine. 
Ikzelf vind ze super leuk geworden. Ben benieuwd of jullie dat ook vinden. Het patroontje vond ik op internet bij Pinterest. Daar kan je heel veel leuke dingen vinden.

 
 
En dan maakte ik nog het  bekende lintje voor borstkanker. Ik maakte het op een schrijfblok en zo hoop ik dat er ooit iemand zijn of haar ervaringen in kan schrijven met een goede afloop. Het helpt om het van je af te kunnen schrijven. Jammer dat het op de foto niet zo goed uitkomt maar ook deze neem ik mee naar de beurs. Het is de bedoeling dat ik er weer samen met Alice staat. Ook zij is al druk bezig. Neem maar eens een kijkje op haar site Ja dat is nu eenmaal ons feestje. Leuk om al die mensen weer te zien ik kijk er nu al naar uit.
 
 
 
Ja en dan had ik zulke leuke borden gezien dat ik het niet kon laten om deze voor de kleinkinderen te maken. Of die er nu blij mee waren? Maar de moeders daar in tegen waren super blij er mee. En ik heb het woord Pyjama veranderd voordat ze het kregen hoor. Was de j vergeten . Tja kan gebeuren maar gelukkig zag mijn buurvrouw het op tijd zodat ik het nog kon veranderen voordat de kleinkinderen het kregen.
 
 
 
Nu ben ik druk bezig met een groot patroon maar of dat nog gaat lukken? Ik moet maandag weer geopereerd worden deze keer aan mijn rechterschouder . En ik weet niet hoe lang het gaat duren voordat ik weer van alles kan doen met mijn arm. Nou ja we zien wel. Wie weet valt het mee. Dus als jullie me even missen dan ben ik aan het herstellen.
 
 
 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke dingen heb je weer gemaakt.

  Heel veel sterkte met de operatie en ook voor de periode die daar na komt. Hoop dat het herstel voorspoedig zal gaan zodat je weer snel uit de voeten kan en niet alleen met het hobbyen.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat schilderijtje is zo lief.

  Succes met je schouderoperatie! Hoop dat je snel herstelt. groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je weer gemaakt! Ik hoop dat je snel weer hersteld van je schouderoperatie zodat je weer veel leuke creatieve dingen kunt maken.

  sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen