dinsdag 4 maart 2014

De beurs zit er aan te komen.

En dan is het morgen al weer een week geleden dat ik mijn laatste berichtje schreef . Dus hoog tijd voor een nieuw blog berichtje .

Allereerst wil ik jullie laten weten dat ik deze week twee keer in het ziekenhuis geweest ben. Eerst controle voor de borstkanker en alles goed. Pfft weer een opluchting. In mei terug komen. Vandaag voor de schouderoperatie van twee weken geleden  en de hechtingen mochten eruit. Ook dit ziet er goed uit . In juli terug komen. Alleen jammer dat de pijn in mijn arm nog niet weg is kan nog wel een half jaar duren volgens de arts. Nou ja moed houden maar is de enige remedie.

Ja en dan heb ik toch nog wel wat gedaan hoewel de zin nog wel een beetje komen moet. Maar de beurs zit er aan te komen dus ik moet nu echt wel aan de slag. Ik maakte van de naaimachine een naalden boekje. Jammer dat ik niet genoeg stof aan de zijkanten over gelaten had maar het kon net. Een oud kantje paste hier wel bij. Dus het patroontje van de naaimachine is te koop op de beurs.
 

 
 
Van de voetjes wilde ik een sokkenzak maken maar die werd veel en veel te groot . Dus maakte ik er een luier opberg mandje van. Ook het patroon van de voetjes is op de beurs te koop.
 
 
 
 
 
Ja en dan is mijn favoriet toch elk jaar weer om met papier te borduren. Elk jaar zijn er weer vragen over en kijken mensen met plezier hoe ik daar mee bezig ben. Ik heb dan ook weer besloten om dit jaar weer het papier te demonsteren. Ja als er toch steeds vragen blijven komen waarom niet toch?
Dus ik ga vast wat vooruit maken om te laten zien. Allereerst een verjaardagskaart. Is het geen schatje wie wil die nu niet ontvangen?
 
 
 
Ook lavendel zakjes vind ik geweldig om te maken omdat ik ze heerlijk vind ruiken. Eerst even stempelen en dan borduren . Ik maak ze zo dat ik de gekochte lavendel zakjes er zo in kan plaatsen. Moet nog even een strikje in de bovenkant maar ik had niet de goede kleur op voorraad. Hoe kan dat nou? Op de foto is het ook veel blauwer dan in werkelijkheid .
 
 
Ja en dan kan ik de cameo maar moeilijk aan de kant schuiven net als de borduurmachine . Help ik wil nog meer hobby tijd hahahahaha. Dit keer maakte ik een bedankt doosje en deed er een lekker stuk zeep in.
 
 
Zo best nog wel productief geweest al zeg ik het zelf. Fijne week nog allemaal.
 
  
 


6 opmerkingen:

 1. Mooie creaties heb je van de borduurtjes gemaakt, wat zijn we er al weer druk mee he? Maar wel leuk uiteraard. Fijn dat het weer wat beter met je gaat en goed nieuws na je controle! Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gemaakt voor de beurs.
  Goed om te lezen dat het beter met je gaat.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het beter gaat, en ja genezing duurt altijd te lang hé.
  Je hebt weer hele mooie dingen gemaakt het is dat ik geen borduurmachine heb anders was ik zeker voor de naaimachine gegaan.
  Nog veel plezier met het voorbereiden van de beurs.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat de uitslagen goed waren. Je hebt weer veel moois gemaakt. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Genezen duurt altijd langer dan je wil. Maar fijn dat je weer lekker bezig bent!! Leuke vooruitzicht dat de beurs er aan komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh, je lavendel zakje is super! Heel leuk dat je stempelen en borduren combineert!!

  BeantwoordenVerwijderen