woensdag 19 maart 2014

Cursus bij Druma en Scharen opbergmap

 
Afgelopen vrijdag heb ik samen met Alice de cursus bij Druma gevolgd voor de cameo silhouette . Heel leerzaam en erg gezellig. Na het ontvangst gingen we  een andere zaal in en  kregen we uitleg van de software. Veel hadden Alice en ik al uitgevogeld maar er waren ook wel dingen die toch weer nieuw waren. Marjan deed enorm haar best om alles duidelijk uit te leggen. Daarna kregen we een rondleiding door het bedrijf. Ook dat vond ik dat leuk en leerzaam. Inmiddels hadden ze in de zaal een lunch klaargezet en daar konden we heerlijk van genieten. In de middag gingen we glasetsen Ja ook dat kan met de cameo. Dit is zo leuk om te doen. Ik zie ons met de kerst al aan het kerstdiner met allemaal een eigen glas hihihihihi. Daarna mochten we nog even met flock aan de gang . Je mocht een tas uitkiezen uit een aantal kleuren. Ik ging voor zwart. Ja ook super leuk om te maken en nog leuker om daarna de pers uit te proberen. Ik moet zeggen dat ik het wel erg makkelijk vond maar ook zwaar gaan en met mijn reuma twijfel ik nu of ik hem wel moet aanschaffen. Nou ja komt tijd komt raad. Dit was hij geworden .Thuis heb ik nog wat strassteentjes erop gemaakt.

 
Verder maakte ik deze af . Een leuke scharenopbergmap. Deze scharen had Joke voor mij omgezet van een hand naar een machine borduurpatroon . Ook deze is goed voor de beurs.
 

 
En zo gaan de dagen super hard. Vandaag krijg ik mensen te eten dus mag ik een super menu maken vanavond. Straks maar eens kijken wat we gaan eten . Boodschappen doen en wat voor bereiden.. Gezellige mensen. Ik heb er zin in.  
Fijne week nog allemaal.
 


3 opmerkingen:

 1. Wat kun je toch leuke dingen maken met de Cameo Silhouette. Je hebt er echt een leuke hobby bij gekregen.

  Je scharen-etui is ook mooi geworden.

  Eet smakelijk vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om een cursus te volgen samen met iemand.
  Er zijn weer mooie dingen gemaakt en leuke ideeën ontstaan als ik dat zo lees.
  Mooi hoor de hoes voor je scharen met de schaar borduurtjes.
  Hoop dat je etentje een succes was.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee wat knap allemaal! Ik ben meteen op de site van Druma gaan kijken, superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen