woensdag 2 juli 2014

Machine uit proberen/ over mezelf

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten. Dit had ik al even niet gedaan sorry dames.
Ook verbaas ik me er over dat ik toch een aantal lieve mensen heb de regelmatig reageren. Ik geniet daar enorm van. Maar ik betrap mezelf erop dat ik dit ook veel te weinig terug doe. Dus ook voor jullie sorry.

Jullie denken allemaal dat ik nu de hele dag achter mijn nieuwe machine zit. Maar dat valt helaas in de praktijk even tegen.

Ik ben heel druk met ziekenhuizen deze week. Mijn schoonmoeder heeft weer in het ziekenhuis gelegen en is vandaag weer naar het verzorgingstehuis gebracht. Nu even alles helen en dan weer opereren. En ik moet zelf weer naar het ziekenhuis morgen voor de uitslag van mijn schouder operatie (die niet geholpen heeft) en vrijdag weer voor mijn borst. Gelukkig nu niet kwaadaardig maar wel een bultje wat er uit moet. Ik was wel weer erg geschrokken vorige week. Maar ik heb alle onderzoeken weer gehad en alles ziet er goed uit op dat bultje na wat ik ontdekt had .
Dat is een atheroomcyste en niet kwaadaardig. Maar dit kan groot worden en omdat het nu nog klein is makkelijk er uit te halen. Dit mag ik vrijdagmiddag gaan doen. Verder zag alles er goed uit. Dat was wel een geruststelling.

Dan is er ook nog een Neef overleden die we vrijdag gaan begraven. Helaas kan ik alleen even condoleren want anders kom ik te laat in het ziekenhuis. Maar fijn dat ik er toch nog even naar toe kan gaan.


Ik heb toch nog tijd gemaakt om deze af te maken. 
Het is een luxe toilettas geworden met mijn initialen erin.
En twee zakken 1 met rits en 1 zonder rits. Plus extra versteviging onder in .
Het idee van de initialen  pikte ik van Marjolijn vind ze vast niet erg. Tenslotte biecht ik het eerlijk op. Ooit heb ik het bij haar gezien.


 
Dan nog een klein zakje voor een cadeautje. Ik hoop dat de jarige er blij mee zal zijn.


 
 
En dan deze dit was een uit probeersel . Ik heb hier steeds de onder draad aan gepast en geloof dat ik het nu aardig voor elkaar heb.  alleen moet ik nu nog even gaan verzinnen wat ik hier van ga maken.
Ideeën zijn welkom.
 
 
 
 
Ja en zo heb ik toch nog wel wat kunnen doen. Hoewel ik heel graag meer tijd zou willen om mijn machine echt optimaal uit te kunnen proberen maar komt tijd komt raad. En geloof me het komt goed.
Ik wens jullie allemaal nog een fijne week aan het weer zal het niet liggen .
 
 

4 opmerkingen:

 1. Nou Bets.tis me dr allemaal wat he!!!Maar als alles weer achter de rug is heb je weer tijd voor je hobby.sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat is allemaal wat heel veel sterkte voor de komende tijd.
  Hoop dat het snel weer beter gaat en je lekker van je machine kan genieten.
  Het geen ik hier nu zie is weer erg mooi geworden.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo bets wat een mooie dingen maak je toch en dat in een toch spannende tijd hopelijk ben je weer snel thuis om wim te plagen en je nieuwe machine verder uit te proberen
  Ik hoop weer een snel van je te horen groeten Sarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik bij Proficiat de R vergeten en maar 1 persoon die me er op wees. Kan je nagaan hoe je daar over heen leest.

  BeantwoordenVerwijderen