zondag 13 mei 2012

club /moederdag

Afgelopen vrijdag was er weer een borduurclub bijeenkomst. En het is altijd heel gezellig.
Deze keer gingen we badges maken.(Links op de foto) Ik maakte er drie waarvan ik er 1 op een kaart verwerkte en gisteren aan mijn nichtje gaf. Ben zo'n oen geweest om er geen foto van te maken en hij was juist zo leuk geworden. Nu moet ik nog iets met die andere badges doen. Daar ga ik nog even over nadenken. Verder werd ik deze week erg verwend met een prachtige bos bloemen.(foto rechts onder) Rozen en hortensia's Ja dat zijn nu eenmaal mijn lievelingsbloemen. Ook kreeg ik van een nichtje leuke dingen om kaarten te maken Heel lief van haar. Ja en die bandjes lintjes en kantjes kon ik niet laten om die te kopen. Die komen altijd wel een keer van pas.


Omdat het vandaag moederdag is heb ik zo juist nog meer cadeautjes gehad . Mallen voor de double do xl . Hier ben ik natuurlijk erg blij mee en ook met de heerlijke reep chocolade van de kleinkinderen. Ja ja dat heb je als je de liefste oma van de wereld bent  dan krijg je iets lekkers hihihihihi. Jullie ook allemaal nog een hele fijne dag.
Groetjes Bets.

3 opmerkingen:

 1. Leuke dingen gehad voor moederdag kun je weer mooi dingen maken. Lintjes enz zijn nooit weg om op vooraad te hebben, en bloemen zijn altijd leuk om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen,

  Ik wil je graag even uitnodigen om mijn blog www.noortje-design.blogspot.com te bezoeken. Vandaag laat ik een leuke tutorial zien hoe je stempelafdrukjes in kunt kleuren op Kraft papier met

  Prisma potloden.
  En ik doe er ook meteen een candy bij. Ik geef geen pakketje van dit leuke nieuwe papier weg. Kom je even kijken?

  Liefs,
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Bets, was inderdaad weer een leuke dag. Ik stuur je gelijk even de foto's van je badges door, kun je ze hier toch nog laten zien.
  Leuke moederdagcadeautjes heb je gehad, zie de resultaten vast wel bij je kaarten verschijnen.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen