woensdag 9 mei 2012

tuin
Even andere dingen te doen dan borduren of knutselen. Ja ook de tuin heeft zijn aandacht nodig. Gelukkig krijgen we veel hulp van onze kinderen. Die mogen ook wel eens in het zonnetje gezet worden . Dus bij deze. Om te beginnen zijn we tussen de buien door bezig met de blokhut te verven . Soms komt er een mini zonnetje doorheen als we druk bezig zijn. Dit is het resultaat tot nu toe.Hij moet nog een keer want het heeft nog niet helemaal gedekt. Hij was eerst oker geel maar omdat die verf uit de handel was moesten we wat anders nou en toen gingen we voor heel iets anders. En we moeten zeggen dat we  er absoluut geen spijt van hebben. Er komen zelfs nieuwe ruitjes in. We zijn er zo blij mee.

Ook heeft onze schoonzoon een nieuw hek geplaatst voor als afscheiding tussen te buurvrouw en ons aan de voorkant van het huis. En achter zodat ons hondje dribbel niet weg kan. En straks de kleinkinderen. Hier hebben we gekozen voor het hekwerk van karwei het zaanse .Het oude hekje was van hout en ging al behoorlijk stuk vandaar.


Nu gaan we nog voor een nieuwe schutting . Je ziet nog net een stukje geel . Zo was de blokhut dus ook. We denken die ook donker te verven net als de blokhut.Zo krijgen we een geheel.En dan zie ik er al witte bloembakken met wit/ roze /paarse bloemen in hihihihihi. Maar zover is het nog niet. Over plantjes gesproken die moeten ook nog in de tuin erbij want er is deze winter wel wat dood gegaan. Ook die zijn afgelopen dagen uit de tuin verwijderd. Zo jullie zien we hebben niet stil gezeten.

Verder wil ik jullie allemaal heel hartelijk danken voor de felicitatie's die ik kreeg voor mijn schoonmoeder en ze vond de enveloppe prachtig. Ze was heel blij met het geld en ja ze gaat er straks een mooie tas of zo voor kopen. We hebben zondag heerlijk met alle kinderen en kleinkinderen gegeten en oma heeft er erg van genoten en wij ook. Maak ik ook van deze gelegenheid gebruik om al mijn trouwe lezeressen te bedanken voor al die lieve reacties die ik steeds van jullie krijg. Dames helemaal toppie ik geniet ervan.
groetjes Bets.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk huisje! En lekker dat iedereen geholpen heeft!

  Groetjes janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je blokhut mooi geworden Bets.!Ik vind de kleur heel erg mooi en als de schutting ook die kleur krijgt heb jwe van de zomer een gezellige tuin ...als de mooie bloembakken er dan ook hangen.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat word weer een mooi geheel straks als alles klaar is, en gezellig met al die bloemen die er straks gaan komen. Fijn als je zoveel hulp hebt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als het dinsdag droog is, kom ik de blokhut afmaken...
  xx

  BeantwoordenVerwijderen