vrijdag 25 mei 2012

cursus cupcakes maken


Op de beurs in Sliedrecht konden de mensen zich inschrijven voor een cursus cupcakes maken.
Er hadden vier mensen ingeschreven en vandaag was het zover. Omdat het een prachtige dag was hadden we besloten om lekker in de tuin te gaan zitten. Al gauw lag de tafel vol met spulletjes die gebruikt werden.Met een plastic bekertje ,een babysokje ,wat vulling ,een gepunnikte draad en naar eigen inzicht versieren met van alles en nog wat had ieder al snel een cupcake klaar. Mede door het punnikmachientje van Prym   was het zo gepiept. Na een heerlijk dagje knutselen gingen de cursisten met ieder twee cupcakes zeer tevreden naar huis en het smaakte naar meer . Dus ik ben benieuwd wat ze nog meer gaan maken . Zijn ze niet leuk geworden????Ik had natuurlijk ook voor wat lekkers gezorgd. (rechtsboven) En die liet ik maken bij Taart Creaties . Ze maakt zulke heerlijke taarten, gewone en mini cupcakes. Ik raad jullie aan om een kijkje op haar blog te nemen. En ik kan je verzekeren als je een cursus bij haar doet dat je een leuke dag hebt en met een heerlijke taart naar huis gaat. Ik heb geen belang bij haar bedrijfje maar was zelf ook zeer tevreden toen ik samen met een vriendin een cursus bij haar volgde. Ook heeft onze dochter haar bruidstaart laten maken bij haar en die was zalig.
Vandaag smaakten de mini cupcakes dan ook weer heerlijk.

Rest mij nog de dames te bedanken het was ook voor mij een heerlijke dag.
groetjes Bets.

6 opmerkingen:

 1. Wat een gezelligheid meis, het ziet er allemaal heel fleurig uit en sommige ook nog lekker!!!!! Niets over voor morgen zeker (snik).
  Doei doeiiiiii, ik zie je morgen. Liefs Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig om zo met de cursisten in het zonnetje cupcakes te maken.

  saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zeg dat ziet er reuze gezellig uit!
  Leuk dat je er een gezellige (lekker) dag van hebt gemaakt!
  liefs,marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit al die cupcakes, en wat leuk om het lekker buiten te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Bets, het was een ontzettend leuke ochtend, ik heb genoten. Bedankt voor de gezellige cursus.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er allemaal heel erg gezellig uit Bets en zo lekker buiten dat is echt genieten !En dan nog met zo'n leuke cupcake naar huis is natuurlijk super

  BeantwoordenVerwijderen