zaterdag 19 mei 2012

vintage kaartenHet is niet te geloven hoe veslavend dit ook weer is.  Jazeker ik heb er weer een nieuwe hobby bij. Kan iemand mij ook vertellen of er nog meer uren uit een dag te halen zijn?  Wat zou ik daar blij mee zijn . Er zijn nog zoveel dingen die ik wil doen . Ja ik denk dat ik zo wel 100 jaar wil worden misschien kan ik dan al die leuke dingen doen.  Zien jullie me al zitten krom in de stoel in het bejaarde tehuis met een extra kamer voor de hobby hahahhahha.  Maar ik ben benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden en lees jullie reacties heel graag positief maar ook negatief.  Want daar leer ik van.
groetjes Bets.

p.s.
Plony ik moest nog even winkelen hoor toen ik met mannetje in de buurt was. hihihi

3 opmerkingen:

 1. Ik vind ze alle drie heel erg mooi geworden en iets negatiefs zie ik niet hoor. Mooi die vintage stijl zulke mogen ze mij wel sturen met mijn verjaardag (hihi). Vind het zo ie zo leuk om kaarten te krijgen maar ook om ze te versturen, zelf maken doe ik ze niet meer helaas te weinig tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een feestje heb je van deze kaarten gemaakt, die wil toch iedereen wel graag in zijn brievenbus vinden...Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten heb je weer gemaakt meis en ........schande dat je bent wezen shoppen!!!!!! In ieder geval kan Wim nu niet mij de schuld geven dat het geld heeft gekost, hihihi. Ik ben vandaag voor het eerst een beetje minder aan het hoesten en snotteren en heb een poosje lekker in de tuin gerommeld. Af en toe nog een flinke hoestbui maar we gaan de goeie kant weer op.
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen