woensdag 11 juni 2014

Plony/Tuin /Club /Meel

Deze maakte ik voor mijn lieve vriendin Plony voor haar verjaardag.
Ze houd heel erg van vintage en volgens mij is dat dit wel.  Het viel in ieder geval goed in de smaak.
 
Met dit cadeau doe ik ook mee  bij We Love Vintage Challengeblog .Alles mag dus wie weet?????? 
 
 
 
Het is de afgelopen dagen heerlijk weer geweest en ik moet zeggen heb dan ook wel erg veel zin om van alles beet te pakken. Ben ook een beetje met van alles bezig. Om te beginnen de tuin daar ben ik druk mee even een idee hoe onze tuin er nu uit ziet Heel gezellig met al die bloeiende bloemen. Even wat foto's uit de tuin.
  
 
 

 
 
 
 
 
Ik moet de mosjes nog even uit de tegels halen op sommige plekken maar verder zijn we aardig op weg. Vandaag hebben we de schutting schoongemaakt. Daar hadden de achterburen een klimop tegen aan staan en die was helemaal dood. Maar ja die stond er al jaren je snapt dat er hele dikke takken die helemaal verweven waren met de schutting Tja die gingen er niet makkelijk van af . Nu is hij helemaal schoon en kunnen we hem verven. De tegels boenen en dan kan het tuinsetje weer op zijn plaats.
 
De borduur machine heeft een beetje kuren ik kan haast geen patronen op de machine krijgen . Dus daar moet ik even achter aan. Twijfel voor een andere maar eerst even goed oriënteren wat ik wil .
Afgelopen vrijdag hadden we weer club en heb ik deze pannenlappen gemaakt .
Ben met nog een stel bezig die super worden maar moet nog even tijd krijgen om die af te maken.
 
 
Ook maakte ik deze handdoeken en theedoeken .
 
 
De laatste is een gastendoekje voor het toilet .Hier is de tak van de tulp een lusje . Ik vind het een leuk effect geven.
 
Verder geniet ik van het mooie weer en ben ik in de tuin met nog meer projecten bezig maar daar de volgende keer over. Word vervolgd.
 
In mijn vorige blogbericht had ik het over de meel van de molen vandaag hebben we er pannenkoeken van gegeten in de tuin.  Ze waren heerlijk. Veel lekkerder dan het meel uit de supermarkt. Wij weten waar we nu het meel voortaan halen.
 
 
Zo was het weer een aardig blogberichtje geworden. Geniet allemaal nog van de zon want het weekend word het weer minder begreep ik .
 


8 opmerkingen:

 1. Is uiteindelijk een mooi cadeautje geworden, fijn dat het in de smaak viel. De tijd gaat zo snel als je allerlei plannen hebt, maar je hebt wel eer van je werk in de tuin, het ziet er heel gezellig en uitnodigend uit.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een heeeeeeeeel mooi cadeautje geworden hoor....echt geweldig. Zo mooi om naar te kijken , die hangt voorlopig in de kamer hoor meis.
  Wat heb je de tuin ook weer lekker aangepakt, gezellig met al die mooie planten en kleurtjes....genieten nu.Ook met je hobby ben je weer druk geweest.....knap gedaan weer allemaal.....heerlijk om zoveel te kunnen bewonderen in je blogpost.
  Liefs van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bets, je doet mee aan de challenge....superleuk maar wil je dan de link van het WLVC-blog nog in je bericht zetten?????

   Verwijderen
 3. Zo bezige bij hoor, mooi je tuin en ook de bloempotten staan er netjes bij.
  Vervelend dat je borduurmachine kuren heeft, de creaties die je hebt gemaakt zijn weer heel erg mooi hoor.
  Daar zou ik ook heel blij van worden van zo'n cadeau.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg moeders is die roze thee-en handdoek te koop?? Die wil ik wel haha!

  x Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie vintage creatie heb je voor Plony gemaakt, je hebt er veel details op verwerkt, super gedaan!
  Bedankt voor je deelname bij WLVC.
  groetjes, Janet

  BeantwoordenVerwijderen