dinsdag 1 mei 2012

Even voorstellen de Double do xl



Eindelijk was mijn double do xl binnen en kon ik er mee aan de slag.Eerst maar eens even oefenen en ja hoor ik kon er mee overweg. En het is zo leuk om te doen. Dat embossen en stansen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. De eerste kaart links was eigelijk een kaart voor Arie en Plony de grootouders van Ayden maar ja ik wilde toch wat bijzonders doen voor onze vrienden en toen maakte ik de kaart rechts onder .(hij is op de post dus ik mag hem laten zien) Vinden jullie het geen dotje???   Ik zelf vind het zo gaaf  geworden met zijn eigen foto.En dan die tekst er bij.

Nou hebben we heel veel verjaardagen in mei dus ik dacht ga nog even verder. En jullie zijn nog niet van me af want ik heb er nog veel meer nodig. Maar wil toch ook weer wat met de borduurmachine doen . Dus de volgende kaarten worden waarschijnlijk met een borduurtje in combinatie met de double do xl . Want geloof het of niet ik heb er weer een hobby bij. Vandaag nog wat nieuwe mallen gekocht dus ik kan weer aan de slag.
gr bets.



6 opmerkingen:

  1. Oh Bets, wat een ontzettend leuke kaarten zijn dit geworden, we moeten maar snel na de vakantie afspreken! Ik weet bijna zeker dat dit apparaat ook in Gouda in de boekenhal stond met heel veel templates, of heb je daar al geshopt??? Werkt denk ik heel erg aanstekelijk. Groetjes Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze gaaaaaaaaaaaaaaaafffffff en die ene is natuurlijk het mooist van allemaal, hihihi. Superdesuupgeweldig je kaartje voor ons, we zijn er heel blij mee. Mooi manneke natuurlijk om een kaartje mee te maken, hihihi......zei oma.
    Nu even wat anderssss........ben je nu wéééééér aan het shoppen geweest....ooooooooo waar moet dat naartoe met jou????????
    Niet MIJN schuld hoor, dat weet je hè, hihihihi.
    Veel plezier met je mooie spulletjes hoor meis, gebruik ze maar lekker want daar zijn ze voor.
    Liefs Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zijn mooi geworden en wat fijn dat je je nu kan uitleven met je double xl. Ben benieuwd wat er nog meer voorbij gaat komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dit ziet er erg mooi uit. Lijkt me heel leuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben helemaal niet thuis in de wereld van kaartenmaken dus ik had hier ook nog niet van gehoord.

    Je hebt er hele leuke kaarten mee gemaakt en ik ben heel benieuwd naar de volgende!

    Groetjes,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt en wat zullen de ouders van Ayden trots zijn op zo'n kaart.!

    BeantwoordenVerwijderen