zondag 26 augustus 2012

Beurs / baby petje


 
 
Gisteren op de beurs in Bleiswijk geweest samen met mijn twee nichten en een collega van 1 van de meiden. We hebben het erg leuk gehad en verzinnen nu al waar we weer heen gaan. hihihihihi.
Ik had op mijn verlanglijstje staan opbergdozen . Nou die heb ik gevonden en de meisjes hebben die voor me lopen schouwen .Verder had ik stippeltjes papier op mijn lijstje nou dit bleken hele kleine blokjes te zijn hahahha maar ook erg leuk. Ook stonden er nog een aantal Derwent potloden op mijn lijstje maar die werden niet los verkocht moeten we toch nog een keertje . En dat is heel erggggggg.
Gelukkig hadden ze wel die reukloze terpetine want daar was ik bijna doorheen.

 
Ja en dan kon ik die leuke bedeltjes natuurlijk niet weerstaan. En die strikjes maker die zocht ik vorig jaar dus nu ook maar meenemen. Oh oh en dan die stempels 1 euro per stuk ja die kan je natuurlijk niet laten liggen toch?
 
Ja en stempel inkt en dan toch ook maar die mooie stempels die er liggen het was moeilijk kiezen. Ik was tenslotte net jarig geweest en nog wat geld ontvangen dus!!!!!!!!!!!! Moest tenslotte ook iets hebben om kerstkaarten te maken. Pfft al met al nog heel wat gekocht (arme portomonaie) Maar erg leuk en ik ben er blij mee.Ook maakte ik deze week nog een badje met een naam. Er werd verzocht of ik op de klep kon borduren maar die was gevoerd met borg en omdat het maar een baby petje is en weinig ruimte drufde ik dat niet zo goed aan. . Dus maar deze oplossing gebruikt. Ik vind hem heel stoer geworden .
Fijne dag nog allemaal en tot het volgende berichtje.
gr bets.

3 opmerkingen:

 1. Je hebt weer leuke dingen gekocht, we zien vanzelf de creaties weer voorbij komen. Vind het inderdaad heel stoer geworden zo de baby pet.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ik je niet gezien heb. gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt leuke spulletjes gekocht, een mens mag zichzelf wel eens verwennen toch? Succes met het leuke dingen maken en bedankt voor je aardige berichtje,
  Groetjes Janny(rozen)

  BeantwoordenVerwijderen