woensdag 8 augustus 2012

Gahaakt vestje

Ja hoor het is gelukt mijn gehaakte vestje is klaar. Vind hem zelf erg leuk geworden. Had het patroon bij Drops op internet gevonden en omdat ik al jaren deze wol had liggen moest er toch eens iets mee gedaan worden. Nu ben ik blij dat ik er aan ben begonnen eerst zag ik het niet zo zitten dacht dat het te moeilijk zou zijn. Maar zoals jullie zien het is me toch gelukt. Ik heb hem wel iets langer gemaakt dan op het patroon omdat ik vind dat die hele korte vestjes mij  niet zo goed staan.

En het volgende project ligt al klaar. Twee vestjes voor de kleinkinderen. Ik koos voor gemeleerde wol zag ik in de winkel bij K.van der wouden in Lekkerkerk.(daar hebben ze zulke leuke dingen op handwerk gebied en ook kleding)  Nu maar hopen dat de moeders de wol ook leuk vinden.

En afgelopen zondag was ik samen met manlief bij ons nichtje Marrie en haar vriend Jan. Daar was ook Mandy (8 jaar?) en die wilde heel graag cupcakes leren maken .Of ik haar dat leren kon. Laat ik nou net wat spullen bij me hebben en Marrie wat gekocht en de cakes al gebakken (hadden wij afgesproken) dus konden we aan de slag.  Nou dat was een leuk middagje knutselen in de tuin totdat het ging onweren en hagelen Dus even vluchten naar binnen.Maar al gauw daarna konden we weer naar buiten geen zon maar teperatuur was goed dus ook nog buiten gegeten. Zo hadden we onverwacht weer een leuke middag. Met dit al resultaat.Nou Mandy heel goed gedaan hoor.

Verder blijft de echte zomer maar uit en dan te bedenken dat we al in augustus zitten . Hopelijk krijgen we nog wat want ik moet er niet aan denken dat we nu zo de herfst en winter in gaan.
Ben benieuwd hoe jullie er over denken.
gr bets

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi vest Bets!Goed gedaan en wat langer snap ik wel...bij mij ook altijd wat over de billen staat mij veel beter!
  En het weer? Balen zo een sombere zomer.Ik teer echt op warmte en zon...dus vlucht ik maar in nov en jan naar de zon....om mn gram te halen hihi

  groetjes,marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bets, wat is je vestje leuk geworden, het is allemaal gelukt zo te zien, nu alleen nog op het live model bekijken..hihi.. Ik moet zeggen dat we hier in het oosten niet echt te klagen hebben, veel minder slecht weer en zeker warmer dan in het westen.
  En de wol voor de vestjes had volgens mij een ander project in eerste instantie, maar dit zal ook wel geslaagd worden. Groetjes Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi vest heb je gehaakt. Het ziet er ook zo mooi gelijkmatig uit.
  En blauw dat is een makkelijke kleur.
  heerlijk over mouwloze jurkjes en truitjes.
  En jammmie wat een heerlijke cupcakes.

  BeantwoordenVerwijderen