maandag 17 december 2012

Laatste Kerstkaarten


Ja en dan gaat het leven gewoon door zonder ons Dribbeltje. Jeetje wat missen we hem. Nooit gedacht dat het zo erg zou zijn. Heb inmiddels zijn mandje , riem en zijn speeltjes opgeruimd .
Voorlopig nemen we even geen nieuw hondje .Je kan ons Dribbeltje toch niet vervangen.

Was een hele vervelende dag omdat ik in de ochtend ook nog iemand op mijn geparkeerde auto had. Maar ja het was dan ook de 13 de.


Dus hoog tijd om  de laatste kerstkaarten de deur uit te doen. Ik heb er 125 gemaakt en het komt nu even mijn oren uit. Ik wil nu wel weer eens mijn eigen zin doen. Had zelfs twee dozen en een tas nodig om ze op te ruimen. Dus als je geen kaart van me gekregen hebt deze week dan ben ik je vergeten  Bij deze vast sorry.


Drukke week extra oppassen Kerst diner voor bereiden. Ik mag me weer gaan uitleven op het kerstdiner voor 14 personen en ik heb er echt weer zin in. Het is al weer een tijdje geleden dat we een thuis diner hadden .Dus menu kaarten maken en naamkaartjes. Dat is mijn plan deze week. Het menu heb ik gisteren al in elkaar gezet .Ook de boodschappen lijst is al compleet. Dat is al een heel werk.
fijne week allemaal en tot de volgende blog.
gr bets


3 opmerkingen:

 1. Ik kan me goed voorstellen dat er nu een lege plek in jullie huis is zo zonder Dribbeltje.

  En dat na 125 kerstkaarten ze je de oren uitkomen is ook goed voor te stellen. Maar wel leuk voor de ontvangers om een persoonlijke kaart te krijgen.

  Heel veel plezier met het voorbereiden van het Kerstdiner!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dribbeltje was een huisgenoot dus natuurlijk mis je dat om je heen kan ik heel goed begrijpen hoor.
  Wat een werk al die kerstkaarten maar iedereen die van jou een kaart krijgt weet zeker dat er echt aandacht aan is besteed.

  Succes met het kerstdiner in orde maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat valt niet mee zo zonder Dribbelt, en wat een hoop kaarten heb je gemaakt. Er zijn weer een heleboel mensen blij met de postbode.

  Veel plezier met het voorbereiden en het maken van de kaartjes voor het kerstdiner.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen