zaterdag 17 november 2012

Luxe probleem


Ja ik had even een luxe probleem. Hihihihi .

Had ik op de Crea Doe extra Derwent kleurpotloden gekocht en die paste niet meer in de kist want die zat al vol. En ook de doezelaars werden er steeds meer. Ik heb nu maar een oude kleurdoos opgezocht en de doezelaars daarin gedaan.


De potloden konden toen mooi in de mapjes die ik eerder maakte en zo was mijn luxe probleem weer opgelost. Maar ja die oude doos zag er toch niet zo leuk uit. Ik pimte hem een beetje op door hem met een stofje te beplakken dat gaf nog niet het resultaat wat ik voor ogen had. Gelukkig bezit ik nogal wat kantjes en bandjes (heb je nooit genoeg van) en een paar mooie hoekjes maakte het al veel beter.


Maar nog was ik niet tevreden .Laat ik nu nog een borduurpatroon op vilt hebben liggen ooit eens uitgeborduurd  voor proef met de kleuren .


Dat heb ik netjes uitgeknipt en op de stof geplakt en kijk dit had ik nu een beetje voor ogen. Het ziet er zo toch veel leuker uit dan die oude doos????

Zo ben ik onbewust goed bezig geweest met recyclen . En nu ga ik weer verder met de kerstkaarten kleuren .
Fijne dag nog allemaal.
groetjes Bets.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Bets, ik heb de doos al in het echt mogen bewonderen, hij was inderdaad prachtig geworden. En wat een heerlijke luxe toch!!
  Fijn weekend, groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch geweldig creatief ..hij is echt supergezellig geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw,dat ziet er súper uit Bets en dat idee van doezelaars bewaren in een potlooddoos, en zo te zien heb je er ook kleurnummers op staan,ga ik zeker een keer overnemen van je,wat een vondst!lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is mooi geworden vind ook de geborduurde roos heel erg mooi.

  Corina.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Bets

  Wat heb je die doos mooi opgepimpt, het ziet er heel netjes en overzichtelijk uit zo.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen