zondag 4 november 2012

weekend

 
Heerlijk weekend gehad. Maar nu afgedraaid.

Zaterdag met twee nichtjes naar de crea doe geweest. En ja ik weet het heb me vreselijk misdragen. Zoveel gekocht.

Nog een opbergbak (die zijn zo fijn), lintjes, 2 mallen, bedeltjes, papier , kaarten, rolletjes touw, enveloppen, en nog wat potloden met doezelaars, glitterlijm, glitters en nog wat mooie vellen papier, Patroontjes om te haken.Patroontjes voor doosjes. Och wat erg nu ik het allemaal opschrijf lijkt het nog veeeeel meer!!!!!!!!!!!!!

Vandaag belde onze dochter of ik mee ging naar Overvecht in Vleuten .Nou daar had ik ook wel oren naar en daar zag ik zoiets leuks dat ik dat ga maken met de kerst . Dat weet ik nu al. De pot en de standaard heb ik tenslotte al. Het komt op de foto niet zo mooi over maar dat was het in het echt wel .Daarna zijn we nog op de zwarte markt geweest we waren nu toch in Vleuten. Daar kocht ik nog een nieuwe tas. Koste niet veel en ik was nu toch al het hele weekend aan het uitgeven hihihihihi
Vooruit bij de uitgang op de valreep nog lekkere aardbeien .Lekker gezond.
Fijne week allemaal.
groetjes Bets.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Bets, fijn dat je zo'n leuk weekend hebt gehad, geniet maar van je aankopen. Kom ze graag live bekijken bij je...
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uit je hele verhaal blijkt dat je een leuk weekend hebt gehad. Gewoon van de herinneringen genieten en natuurlijk van je aankopen.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan het begrijpen dat je afgedraaid bent. Maar je hebt wel hele leuke dingen gekocht, kun je nog lekker van nagenieten.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig zo'n crea doe beurs, kan me voorstellen dat je van alles wilt kopen! Ook de kerstspullen zijn altijd zo mooi en sfeervol!

  Groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was gezellig... Valt toch wel mee wat we hebben gekocht???? We hebben ons nog best ingehouden.haha

  BeantwoordenVerwijderen