vrijdag 9 november 2012

Vandaag borduurclub in Gouda./ Deze week.

 
Vandaag hadden we weer de borduurclub in Gouda . Het was weer heel erg gezellig. Deze keer zijn we met z'n allen een toilettasje gaan maken. En wel een hele aparte. Je neemt de helft van een rits  en die ga je later weer aan elkaar zetten op een bepaalde manier. Hier door krijg je een leuke vorm. Ik koos voor een printje en voor de voering een stipje. Op de foto lijkt hij heel plat maar dat is vertekend beeld. Dit is de achterkant.
 
 
En dan de binnen kant . Sommige hadden er ook nog zakjes in de voering gemaakt. Ik koos om het niet te doen. Omdat ik er wat naaispulletjes (zo als een centimeter, schaar enz enz. ) in wil bewaren en dan leek het me niet handig.

 
Ja en dan komt hier het eindresultaat . Ja ja en dat met een halve rits. Die loopt dus helemaal door naar de bodem . Leuk he? Gonnie heel erg bedankt voor je uitleg. Je hebt het heel goed gedaan want iedereen ging met een toilettasje naar huis . En de vlugge onder ons zelfs met twee. 

Ik ging even verder met een project waar ik aan bezig ben toen ik dit tasje klaar had . Maar daarover een andere keer.
 
Alice zal er ook vast op haar blog een stukje er over schrijven en dan ook andere foto's laten zien.
Ja ze maakt altijd de foto's van onze creaties. En daarom Alice jij ook bedankt daarvoor.
 
 
Verder maakte ik deze week ook nog leuke teksten voor op mijn kaarten met een haakwerkje eraan.
Dit zag ik op de Krea Doe en dacht daar kan ik wel iets mee. En het is een leuk werkje op de bank bij de tv.
 
 
 

Bij de gemeleerde gebruikte ik twee heel dunne draadjes die ik samen verwerkte. Ook maakte ik gebruik van kraaltjes die ik eerst op de draad reeg. Ja en dan de tekst op kaartkarton printen en gaatjes maken voor de haaknaald .Oppassen want het zit erg dicht aan de kant en dan gaat het wel eens mis doordat de haaknaald nummer 1,5 mm  nog te dik is voor het mooi en kleiner bezit ik niet.
Zo dat was weer een heel verhaal en ik wil jullie dan als laatst allemaal een heel fijn weekend toewensen. Veel plezier.
Gr Bets.

 
 
 
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Dat is een gaaf toilettasje geworden. Vind ook je kaartjes met tekst en haakwerk erg leuk geworden.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk model (toilet)tasje is dat Bets,het ziet er een beetje oosters uit vindt ik.Ook je omhaakte tekststempels zijn leuk,geeft net een beetje extra toch?lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je weer superleuk bezig geweest ,je tekstkaartjes vind ik echt heel bijzonder !

  BeantwoordenVerwijderen