vrijdag 30 november 2012

Kanten waxinelichtjes houders.

Naar een idee van  http://www.rivieramaison.com/index.cfm?pid=CU-page-86FF5D4B-18A9-0543-F5D4C85C5E2E27BD&iid=cu-aanbieding-C1357A79-18A9-0543-F5D4D9EBD209B8F9 die ik zo leuk vond maar best duur voor een schaal vol ben ik zelf aan de slag gegaan. En dit is het geworden .
 
  
Ben er zeer tevreden over . Straks met de kerst wat takjes ertussen en een mooie glazen of zilveren bal en ik heb vast 1 kerststuk klaar.

Voor de foto heb ik even wat anders in het midden geplaatst maar daar moet dan de kerstbal komen.

En weet je ik ben gisteren aan het eind van de middag met onze dochter naar de winkel geweest (voor haar verjaardags Cadeau) en ik moet zeggen dat ik de mijne net zo mooi vond als die gehaakte daar. hihihihii


Voor diegene die ze ook willen maken . Ik heb 6 kleine glaasjes genomen en 3 verschillende soorten kant. Dat plakte ik met houtlijm op de glaasjes .Twee werkte ik af met een bandje ,roosjes en sterretjes . Op de andere twee plakte ik eerst met kant en daarna met een metalen malletje met de tekst let it snow en de laatste maakte ik af met kanten blaadjes die ik uit het kant knipte en een randje kant. 


Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
groetjes Bets.

7 opmerkingen:

 1. Ze zijn heel sfeervol geworden!

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, je komt meteen in de kerstsfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt Bets,heel chique,lieve groetjes en fijn weekend Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Bets, wat heb je dat vreselijk leuk gemaakt! Weer een prachtig sfeerideetje van je, je moet er maar even opkomen..
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is nog eens een leuk idee ziet er heel erg gezellig uit, jij doet het met houtlijm ga je dat niet zien? Dat is toch wit? Heb ook nog ergens glazen liggen dus wie weet, heb je dat kant zelf gemaakt of gekocht?

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Corina,

  De houtlijm is doorzichtig opgedroogd en je ziet er niets meer van. En het kant heb ik deze keer gekocht heb te weinig tijd om het zelf te maken. Nog veel te veel ideeen in mijn hoofd .
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen