woensdag 7 november 2012

Portemonnee van papier.

Zo daar was ik nog even . Kan nog net voordat de dag weer voorbij is en iedereen van zijn of haar nachtrust gaat genieten. Morgen is onze zwager jarig en ik dacht daar moet ik toch nog wel even iets leuks voor maken en het is dit keer geen kaart geworden maar een portemonnee van papier.  Ik deed er geld in . Kan hij lekker zelf wat leuks kopen voor al het geld wat hij krijgt. Er is vast wel een wens die in vervulling kan gaan.  Ik heb het heel simpel gehouden omdat het papier al mooi genoeg was. Een tekst , een strik met een bedeltje (die ik op de beurs kocht) en een takje is eigenlijk al voldoende vond ik. Voor een man is het toch altijd een stuk moeilijker dan voor een vrouw maar ik was het er wel mee eens zo. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

 
Slaap lekker voor straks en morgen gezond weer op.
gr bets

2 opmerkingen:

 1. Die is heel erg leuk en origineel geworden, denk dat ie er best wel blij mee was. Vind het bedeltje wel grappig,heb ik nog niet eerder gezien.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Hoi Corina,

  Ja hij was er erg blij mee. En dat bedeltje heb ik in een zakje op de beurs gekocht en er zit ook nog een hamer,boor ,trapleer ,potlood een meetlat enz in. Is erg leuk vond ik zelf.

  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen